gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Tuesday, November 11, 2008

Hencem Ke???

Kalau lelaki handsome pendiam
Kita akan cakap: woow, cool giler…
Kalau lelaki tak handsome pendiam
Kita akan cakap: eh perasan bagus…

Kalau lelaki handsome berbuat jahat
Kita akan kata: nobody’s perfect
Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
Kita akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki handsome menolong org yg diganggu
Kita akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
Kalau lelaki tak handsome menolong org yang diganggu
Kita akan kata: entah2 kawan dia…

Kalau lelaki handsome dapat BF cantik
Kita akan kata: sepadan sangat…
Kalau lelaki tak handsome dapat BF cantik
Kita akan kata: mesti kena bomoh lelaki tuh!

Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
Kita akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
Kita akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)…

Kalau lelaki handsome penyayang binatang
Kita akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang
Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
Kita akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

Kalau lelaki handsome bawa BMW
Kita akan cakap: matching… hebat luar dalam
Kalau lelaki tak handsome bawa BMW
Kita akan cakap: bang, bosnya mana?…

Kalau lelaki handsome tak mau bergambar
Kita akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
Kita akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas lelaki biasa
Kita akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas lelaki
Kita akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….

Kalau lelaki handsome bersedih hati
Koita akan cakap: let me be your shoulder to cry on
Kalau lelaki tak handsome bersedih hati
Kita akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?