gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Friday, January 2, 2009

Tosei Punya Pasal...

lepas tengok citer Rozanna kat tv3 tu, tetiba plak rasa kempunan nak mkn tosei...ader satu mamak kat ngan cimb tu tosei nya enak bangat...dimakan pula bersama kari ayamnya...waduhhhhh...enaknya...

sesambil dok melayan tosei gue tu ngan si kiflie, hujan plak...sudah...payung x bawa...dari duk kat luar, bertukar tempat kat dlm restoran tu...lebat n lama gak ujan...dah malas nak tunggu, so redah jer la ujan2 pun...sesampai umah udah basah kuyup...haiyohhhh...kempunan tosei punya pasal...

ni la mamak yg gue citer tu...

kyusuk dok layan WWF...hehehehe...

tosei ngan kari ayam yg enak banggatttt...

hujan lebat x hengat punya...




14 comments:

oRanGeLiLY said...

sedapnyee...layan time sejuk2 ujan tuhh

sitekateki | dD said...

aaa...
sedap giler...kena plak ngan teh tarik plak...enaknya...
hehehehe...

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM said...

nk pgl ape ni ek??? stylo gak lu ni...anyway thank visit my blog...hehehe..nice to read ur blog...

Kos Serani said...

Kat area mana restoran tu? mcm penah pegi la

djND said...

tertarik dan menarik..heheh

djND

TAN SRI MOHD. IKRAM said...

kakak qiflie lyn WWF kew?
lps ni sape carot dia..
siap la dgn
chopslam dia.
ayo!!

azli said...

Salam Kenalan Salam Singgah http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Mcm Sedap je sambil tunggu hujan reda.. Restoren Jalil selalu nampak lah kat ne ye

Nurhayati said...

aduhai..lamanye tak makan tosei.. tgk gambar tu sedap la plakkan..

selamat berpuasa DD.. wah masuk InTrend magazine ye.. bestnye.. mesti glamer ni ;)

syaf said...

aku x penah makan lak..
yg aku makan, capati, roti canai, roti sadin, roti bakar, roti telor..muhahah sodap kah menatang itew

syaf said...

aku sgt x suke tosei

BeaN MorENo said...

wah best siot featured kat intrend

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

kata kila said...

phewwwww. mencabar ni.ekeke

ofcuz said...

ahah.. best ape..?
org kata,biar la mkan ape pon,asalkn kenyang kn dd..