gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Monday, October 13, 2008

Maki Hamun Hari Ni

"Kalau Makan Babi Rasa Lah Haramnya...Gi La Melacor...Ku Tak Kelapaq RM30 Tu"

antara ayat2 maki (bkn ayat2 cinta) aku kena hari ni...
sentap siot...
si mamat yg sound tu dia jeles ngan aku...aku rapat ngan bdak sorg ni...
can do bdak yg ku rapat tu...mamat ni pun taste gak kat dia...
bila dah ader peluang dia carut aku habis2...jeles la katakan...

then leh plak mamat yg maki aku ni sms kat ku...
ni content SMS dia (tanpa diedit, sebijik2 aku taip)

"Salam dd..sy nk minta maaf sgt2 sb ckp bkn2 td time meeting..sy xpatut tggikan suara..sy bkn sorg PM yg baik xpandai wat decision dikawal oleh org lain..i knw no matter what i say dd dh xkan lyn dd mgkin dh kecewa dgn kta2 sy td..tp apepun i still wanna ask 4 forgiveness.. i shudnt have said that. i dh malukan dd dpn classmate..td i'm totally out a control mcm2 sgt dlm kepala i, dgn presentation FYP..i xstart ape2 lg..asgment lg..i mmg xleh control xpsl2 dd yg jadi mangsa..i'm really2 sorry dear..maafkan sy yg bernama Hamba Allah"

1 comments:

syaq+jay said...

kesian kt ko nok...