gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Friday, October 24, 2008

MID Exhibition 2008

MID Exhibition yg berlangsung pada 21-22 October lalu same date ngan BSE Exhibition...
nak dijadikan citer...aku terbaca satu poster kat tingkat 19 UniKL city campus...
then poster tu tertera MID MODEL SEARCH 2008...
wah!!!! aku pun excited la...
terus amik no phone si mamat n minah yg incharge...
then bila dah bagi details kat diaorg ni ku tunggu jew lerr...

so hari yg dinanti tiba...22 October aku di panggil oleh Pet (Petra) utk briefing, makeup n dress up utk catwalk yg berlangsung kul 12.30 tengah hari...
aku sempat buat catwalk utk hari kedua jew...
hari pertama ku ader FYP presentation...
x sempat...hari pertama tema putih...

second day tema hitam ala2 gothic gitewww...
masa runaway 20 minit...
aku punya la cuak kambing...x pikir lain dah...kat kepala pikir cara jalan yg betul plus end pose camana...sampai jer part aku nak jalan, aku redah jer...ader yg cakap aku jln laju giler...
memang betul pun...heheheh...nervous beb...punya la ramai kat runaway tu...plus ader cameramen disana sini...dah mcm real runaway yg kita tengok kat fashion2 show...tapi yg bezanya this time aku (model) kena bawa/promote artwork dari bdak2 MID ni...
bkn promote diri sendiri...time runaway aku dah mcm x berpijak kat lantai dah...
paham2 jew la kalau dah cuak...hehehe...yg leboh hevoq aku kena wat final walk coz aku prg last skali yg kuar as model...designer2 utk art work kuar b4 aku...

at last aku dapat pujian dari org2 yg ader tengok kat situ..."u did a good job dd, dah mcm model la u dd"...itu salah satu pujian yang aku dapat...aku pun aper agi...punya la kembang... nie ader pic2 muka cuak aku...x senyum beb...serius...nak go with the emotion ni...theme ala2 gothic so x leh ler aku nak tetiba tersengeh plak kan...hehehe...

shot paling vouge oleh rini...thanks beb...

rock kewwww??

beraksi dengan gaya seorg model...wah...gaya katanya...

haiyohh...muka cam nampak hantu jer ni...motip2..

kenapa aku nampak pendek plak ek...

dD with rinko...peace ualls...

pose beb pose...

ualls rock the runaway beb...


2 comments:

Anonymous said...

hehehe..ur welcome dd.. small mnatter..ku ske kengkwn vogue d vass heheh...perh gambo yg ko kata mcm nmpk antu tuh mcm ku kinal jerk..saper tangkap 2??heheh saper tuh??wakakaka

dD said...

tq2...ko memang member yg supportive la beb...
pic yg cam hantu tu ko la yg snap kennnnnnnnn...
aku tengok kelakar siot...
tu yg ku bia jer tu...
nampak unik....
unik kewwww???
wakakakaka...