gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Friday, December 12, 2008

12.12.2008

ape je yg gue buat ari yg special datenya ni...edit pic utk ditempek kat myspace n blog ni...ader update pic kat entry singapore vacation tu...update few pic je...letak banyak2 kan lambat plak nak load...nanti org bosan terus close the window terus...

hari ni ramai plak yg ajak gue kuar...mlm ni ader Dj Party kat Zouk KL...dah ader invitation tapi ntah le nak gi ke x...member ader gak ajak lepak2 kat luar...but today gie cam x der mood je...coz something happened last nite...cuma gue ngan anor je yg tahu...kitaorg pun x nak la heboh2...

hari ni dok melayan lagu je...dah le perut ni buat hal...salah mkn kot...kalau dah mkn tu dah x hengat dunia ni la akibatnya...hehehehehe...

so tengok la nanti kalau dah ader mood ke tetiba...maklumla aku ni adrenalin x betul sikit...kekadang jer nak kuar...so cool dulu...tapi dok pikir gak le...ape nak wat mlm ni...hmmm...got any idea ???...

3 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

aku ada idea!!!

ko update g blog & edit2 pix ko
ekeke

takyah arr kuar2 tu
wat penat..abes sen je

Ad said...

dah tu..apa yg Dd buat?

♥♥relyza♥♥ said...

dd wat tak tau sudeh...
ekekeke

update cpt2 blog ko neh dd