gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Wednesday, December 17, 2008

Penat Meroyan, Merayap Plak..

masing2 dah penat meroyan dan bentang hujah masing2...then dah x tau nak wat aper, gue pun nak gi merayap2...then semua setuju nak join...so gi la merayap2 plak...lepas tension meroyan, merayap plak..hehehehehe...dah x der hala tuju, menghala je la ke SOGO...x der tujuan pun..just nak jalan2 kasi penat badan je...ekekeke...

memulakan langkah misi merayap...

ape hal plak yg x puas ati agi tu...hmmm...

nak jugak pose kat sini...aduhaiii....

kat sini pun jadi jugak...adoyaiii...

semua ader, syaQ,mady,hizami,mariah,kak anor n also gue...sampai2 kat SOGO merayap la setiap floor...memang x der mood langsung nak shop ke nak window shop ke ape ke..just jeling2 la promotion kat SOGO tu...sempat gak jeling2 perfume yg tengah promo...menarik gak harga dia...prom for Christmas, meriah...

then nak wat plan tergempar ke Red Box...then tiba cam ader hal lain...so masing2 cam x nak jer...postpone utk esok, nanti takut x der activity plak utk esok...hehehehe...so if jadi ke karok-ok esok ader la entry utk tu k...so we'll see how 2morrow goes k...

dah penat bdn, balik leww...puas dah meroyan n merayap utk arini...

8 comments:

Lily.Lulu said...

dah lama x ke sogo
sale best x ???

Duke Luce Dell'amore said...

karok katanya!
jgn lupa rakam.pastu post dlm blog ok?

sitekateki | dD said...

huhuhu...
kalau post nanti semua org lari dengar dd nyanyi...

dd memang x pandai nyanyi...nanyi lagu negaraku bleh la..heheheheh

sitekateki | dD said...

to akak lily...

sale agak menarik, specially bahagian kids dept...sale up to 70%...seed,soda ntah aper agi ntah...mcm2 ada..

♥♥relyza♥♥ said...

jadi ka karoq nye???

TRANSLUCENTLYHEALL said...

hye,
haha,
bestnyer g shoping segala,
i dh lama x window/shoping,
bz sgt.

Anonymous said...

sentap i..
pic i x der..

x(

oRanGeLiLY said...

amacam..best tak sogo? sales ngah banyak ke? sampai bile yek???

lame x gi sogo ni