gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Thursday, December 11, 2008

MANGO On Sale

str8 from wisma genting, gue gi la jenjalan kat pavilion...then pusing2 cuci mata nampak plak MNG ader sale...up to 50%...gue cakap kat member jom gi jap, gue nak cari brg utk someone...then dia segan la...coz laki masuk MNG, mana x segan...but for me dah biasa coz member2 gue ramai yg girls, gue gak selalu teman diaorg gi shop even give some opinion to buy things there...(gue ni bkn fahsion consultant ok)...so gue dah x kisah...

masuk2 jer kat boutique, gue terus ternampak something yg look nice...rembat la few items...member gue dah naik segan...so x sempat pilih yg lain...gue terus bayar then gerak terus...gue tengok member gue tu dah malu2 dah...sorry beb terbawa ko sekali...

so kat saper gue nak kasi ni ek? besday saper bln nie ye...hmmmm....

4 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

oit oit...
pe ko shopping tu??
neh marah neh...

dD said...

hehehehe...
ader le sket2?
jgn la marah2...cepat2 le turun kl...
hehehehe..

♥♥relyza♥♥ said...

tuh arr
aku dah mntk sen kat mak aku dah
hahaha

dD said...

ceoat ajer kalau nak shopping tu...