gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Thursday, December 11, 2008

Interview ???

dari semalam agi dah dok citer pasal ni...tapi bkn job interview utk gue...ni utk member gue...dia kena wat industrial training...so dah hantar la resume kat e-genting...

so tadi pepagi buta dah kejut aku teman dia gi interview...katanya x tahu tempat, padahal selalu jer lalu depan wisma genting tu...dia kata dapat call dari company tu yesterday noon, max who is the person in charge suruh la member aku ni dtg kul 10am utk interview...member ku ni ader agi sorg kawan dia nak apply tempat sama gak...

b4 nak gerak adri rumah bleh plak x bawa tie...adoyaiiii pegi interview kena la bersmart bagai...udah patah balik amik tie...at 9.30am camtu dah sampai la kat wisma genting tu...gue tengah ngantok2 agi time tu...yer la smalam tidoq kul brape plak...huhuhuhu...

dah time nak interview tu bleh jer lenggang masuk...tie x pakai agi ni...adoiiii...nak ketuk2 tul bdak2 ni...gue ni bab appearances ni cerewet skit...agi2 pasal benda2 formal ni...dah gue suruh masuk toilet jap pakai tie tu kemas2...cam ong putih cakap "first impression is very da important"...

sambil tunggu bdak2 ni interview gue lepak kat waiting area...nasib baik gue bawa something to read...(dah stand by awal2 agi) kalau x mahu sengal gue dok sorg2 tunggu diaorg...gue baca la buku ni tajuk dia NAK KE TAK NAK...sempat la baca sampai half of the book kot, then sorg2 dah habis di interview...menarik plak buku ni...buku motivasi tapi ayat2 dia simple2 n berapi gak ler kalau baca...baru membakar semangat...

nie la buku yg gue cakap tu...yg beg ala2 clutch from converse tu gue rembat last week secara x sengaja kat pavilion when teman my fren mkn...

mula2 serius ni...muka ketat x hengat ni...hehehe...

pastu ini la jadinya...heheheh...

enough pasal buku...sambil membaca tu leh plak tertido...aiyohhh...mula2 serius la...dah lama, sejuk plak, terlelap jap aku...hehehehe...ngantok sangat ler tu...when semua jer abis dlm kul 12pm gue n fren cabut gi pavilion plak coz just near by je...

5 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

sampe half ko baca buku tu...ape conclusion ko blh wat??

dD said...

so half je yg ku baca...
kita kena ader booster @ penggalak dlm setiap ape yg kita wat...

bagi diri sedikit pressure so otak akan cepat berfikir utk menangani pressure tu...

kurangkan perkataan malas dlm diri...

pujian dapat menambahkan booster dlm kerja...

tu la sedikit sebanyak yg ku leh conclude kan...

♥♥relyza♥♥ said...

yup2...
aku cam ske plak buku tu
nak pinjam!!!

dD said...

boleh jer..
nanti ku kasi pinjam k...

miss galaxy said...

dd...apa kes kwn 2 nk pinjam buku
ckp dgn mereka gi beli sendiri..hehehe

pas nie tmn cik anis gi interview kat KL TOWER plak...hehe