gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Monday, December 8, 2008

Hopefully Berkesan Leww

aku ni ader masalah pimple/acne...tapi x la serius sangat...pimples2 manja camtu la...but sometimes akit atii gak ler bila gunung berapi tu mula timbul...then kawan aku bagi suggestion la suruh try benda ni...dia guna then dia cakap ok je...x tau le benda tu sesuai ngan kulit muka dia kot...dia suruh la aku try...mula2 cam x nak...then bila ku tengok perubahan kat muka dia makan ati gak la kannnn...

so semalam aku jmpa dia amik stok kat dia, jmpa dia kat time square...sempat agi aku dok belek2 item2 yg sale kat situ...dah berbalik ke citer solution yg ku dpat tadi...then sampai jer umah aku pun gi la take a bath then cleans muka ni elok2 b4 apply the medication...member ku cakap cuba try dlm masa 10-15 hari dengan pemaikaian 2 kali sehari or 1 kali pun dah memadai...effect medication ni takes time gak...nak cantik sabor jer la...


nie la benda yg member ku ckap tu...namanya Purifying Ampoule...nak sebut pun susah...heheheh..nampak je besor tapi kecik je...3ml per bottle...

dah elok kering muka aku di lap ngan towel, aku crack la penutup botol kecik ni...keras gak botol ni...mahu berhempas pulas aku mematahkan penutupnya...then smoothly aku apply kat muka...sejuk jer...apply to all area of my face...smooth ang gentle aku urut2 sikit so senang medication ni nak absorb ke dalam kulit...hasilnya kena la tunggu lagi 2 minggu...hopefully berkesan la medication ni...kalau x, x payah la aku nak teruskan agi...

6 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

ko yakin ke menda ni berkesan weh???aku cam penah guna gak..masa zaman2 ske g wat facial. org kat facial suh...abes duet aku jek!

sitekateki | dD said...

ntah la beb...tapi aku ikut kata org ramai..."give it a try"...so try je dulu...stater pack org kasi...bedal jer la...hehehehehe...

♥♥relyza♥♥ said...

no wonder arr....
nnt aku jupe ko tgk hasil nya
eeeke

sitekateki | dD said...

boleh...tapi kalau betul2 berkesan aku jmpa ko, kalau lain mcm jer x yah la jmpa kot...wakakakakaka...

♥♥relyza♥♥ said...

lor
camne nak JJCM neh
ekekeke

AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... said...

gegeh utk chantik..