gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Friday, December 26, 2008

J Co From Abg Kyrie

b4 abg kyrie balik keje, sempat agi la si asz pesan suruh belikan Jco utk ktaorg kat umah ni...so memasing la request nak flavor yg mana...kiranya sebagai somethin la utk ktaorg lepas x dpat gi air terjun tu...huhuhuhuh...dah sampai jer abg kyrie kat umah, memasing dah cam jerung dah menanti Jco tu...dah masing2 dah dapat aper yg direquest senyap le...termasuk la gue...dah kenyang dek Jco dah plan plak nak ke william...udah nak mkn aper agi la kat sana tu...

utk citer kat william tu for next entry k...dah x terlarat nak melayan dah ni...kedaong peginya nanti...

tq abg kyrie 4 da Jco...

1 comments:

atty's said...

kty yg dah makan ni hah..lapar balik tgk jco nie hah