gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Saturday, December 6, 2008

Mkn-mkn Lewat Mlm D William

aku ader terbaca kat blog pasal kedai william ni...owner dia baba nyonya...then ader comment2 yg menarik dari pengunjung2 yg telah mkn kat situ...aku x pernah gi sana...then terus search kat google utk address n map dia...gigih ni...dlm few minutes je dah dapat semua info...kedainya kat tepi jln dekat perumahan n industrial park PJ...kat SS 26/9...

then terus aku rojer member aku ni...dia ni kaki jln2 mkn2 cam aku...dia pun free jer...aper lagi start la 'shooting' kita org utk rancangan jln2 mkn2 lewat mlm kami...padahal dua2 x tau kat mana tempat tu...tengok map pun sama jer...sesat gak...hehehehe...dapat co-pilot cam aku memang la...bawa kapal terbang pun boleh salah landing punya...hehehe...

pusing punya pusing sampai gak...siap tanya org sana sini...dah mcm explore race plak rasa...hehehe...memalam buta plak tu...last2 sampai gak kat william tu...nampak penuh jer meja2 kat luar...x per, gigih jln sampai ujung kedai, then ader satu group ni nak blah terus cepat aku landing bontot aku kat seat kat meja yg still x clean up agi tu...hehehe...kang lambat kena bedal plak seat...buat muka ketat jew...

kat situ x de menu...first time pegi...sengal la minta menu...hehehe...menu2 semua di hafal oleh mamat2 yg keje kat situ...aku nak try Mee Raja dia ngan Ribena Lycee dia...aku order tu jer dulu...then ingat jap2 agi nak order yg lain plak...member aku order Fried Rice with Tuna, Nenas Rambutan Juice, Seafood Pasta with Olive n Apple juice...member aku pun nak gak order Nan Mozarela dia tapi setelah order2 kami sampai, nahhhhhhhh...punya la besar pinggan...kalau pinggan jer besar x per...ni dengan isi2 dlm pinggan pun sama penuh...layan giler...

Ribena Lycee - besar giler glass...sesak nafas gak nak habiskan...

SeaFood Pasta With Olive - member akunya ("dah mcm kolam sotong,udang dah aku tengok") hehehe

Mee Raja With Chicken n Beef - aku punya...


last2 lupakan jer la niat n ak order2 yg lain..perut aku ni yg selalu susah nak penuh terus penuh...siap kena habiskan mknan diaorg agi...maklumla bdn kurus tapi space besar...kalau x mana kan dapat gelaran Lori DBKL...hahahahaha...dah la air semua gelas besar punya...order x ingat...hambik...semua aku habiskan...naik kembong perut aku...hehehe...

kelakar gile la bila masing2 cakap "ingat bersukan penat, rupanya makan pun penat gak ek..."...masing2 tergelak besar kat situ...habis jer mkn terus balik kl...sempat agi pusing2 kat dataran bagai...
then terus balik umah dengan perut yg sangat penuh...wahahahahaha....

4 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

mana pix lasagna nye????

sitekateki | dD said...

x oder...
so x amik la...
hehehehe...

tengok org makan je...
heheheh...

AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... said...

shedapnya nyah

Lily.Lulu said...

best kan dpt makan kat william
layannnnnnnnnnn
;)