gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Wednesday, December 24, 2008

Mkn ,Tido, Get Somethin

udah pepagi gue dah celik mata...pagi gile arround kul 4 camtu...pusing kiri pusing kanan x leh tido plak...haaa sudah...pekehal plak ni...so gue alih tempat tido gue ke bentuk lain plak...pusing punya pusing udah terlelap terus...sedar2 dah kul 11...hambik ko...x sedar dunia tido...member gue x bangun agi...penat baru balik dari melancong katanya...

bagun jer dia, abih dia geladah la bagasi2 dia tu...bawa keluar plak benda2 dai padang indon tu...ader la pisang salai la, kek lapis la mcm2 agi la...udah berbrake fast ngan benda2 tu jer dulu b4 lunch...sedap gak pisang salai tu...yg kek lapis tu cam kek lapis sarawak la...kek lapis sarawak memang superb la...gue memang minat gile...but kek2 nya semua manis2 gile...boleh bikin gue kencing manis kalau mkn banyak2...

muka kalau dah bangun tido bersepah jer...isk2...

pisang salai or pisang 'sale'...hmmm...layan sedap jorr...

hadoi udah tinggal separuh gue kerjakan kek lapis ni...lazatttttt...

sambil dok lepak2 lepas lunch, member gue ni cakap nak give gue something plak...but kena tunggu member gue agi sorg balik dulu dari keje...la sudahh...mlm la baru tau ape bondo nak bagi tu...sourvinour from padang katanya...aduhai kena dok menuggu plak...satu hal...org dah nak bagi ambik sudehhhh...layan la diri yg tengah ber'holiday' nie...bkn senang nak 'holiday' camni...yg penting kita enjoyyyyy...haaa betul tu puteri...tiba...

lambak2...saper nak satu...

gue dah rembat satu yg red color ni...