gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Wednesday, December 24, 2008

Karok - Karok

haiyohhh 2 hari x der entry...nahhh...hari yg dijanjikan dtg jugak...hari aper...haaaaaa...hari utk karok la...wakakakaka...semua dah deal nak karok last time kan...siap ader tema agi tu...tema ditentukan oleh kak anor la...so kitaorg ok je...black/white is the theme...dah cam org nak berkabung plak...agi2 gue pakei t-hitam...yg dapat hadirkan diri is dD(memyself), kak anor, mady, syaQ, mariah, hizami n peserta yg dtg lambat is si che faiz (abe)...adoyai...so 7 of us...5 in black n 2 in white...

sesi karok start kul 2pm till 5pm bertempat di red box low yat plaza...hentam la nyanyi x kira la lagu ziana zain ke, nora ke, faizal tahir ke, rihanna ke, even pussycat dolls pun bedal gak...nak lepas meroyan katanya...masing2 enjoy je...sedap x sedap belakang citer...janji rock...oppp...janji kita enjoyyyyyyy....

strike a pose kat entrance...

senyum jer org snap pic gue...

aper hal la mariah n syaQ ni...subang x masuk2 agi ke...

strike a cute pose wif akak anor...

credit to akak anor for dis pic...

dah puas melalak2 ngan jogets2 dlm karok tu, gerak plak gi pavi...kasi isi perut la...sudah lapar...penat nyanyi lapau plak...sambil2 dok cekik tu sempat agi dok mengusya awek2 kat food republic tu...specially hobi si abe la...pantang nampak awek cara skit mula lewwww...hehehehe...kelakar tengok karenah abe tadi...x kurang gak geng2 hadik2 n abg2 even loving couple yg tengah having most memorable moment with their loves one...haiyohhh lari topik plak...

penat gelak n dah full pun perut, merayap2 la dlm pavi plak...gue bab merayap ni memang minat la...make few window shopping...looking for nice anything purple outfit...tapi x jmpa yg berkenan plak...geram tul la...time2 sale ni x der plak yg minat...coz next year color yg being highlighted is purple...pelik gak, but few mag higlight purple for next year theme color...is it dah way back left??ntah lew...even kat boutique2 pun banyak kuar purple 4 new arrival item...so now i can see the "color"...
wah kalau dah mkn tu masing2 x mao padang camera yerr...

nie akak anor yg pilih...lasagna...ok la...tapi x banyak layer sangat...

dd choice...small portion utk hari yg memenatkan...

cam pernah nampak org pakai, tapi snap pic ni coz teringat
plak kat akak merah ( redmummy)...

puas merayap, we all make dicision balik la...coz masing2 dah lemau jer nampak..hehehe...b4 balik cam biasa, activity wajib snap pic kat entrance pavi...almost tiap2 kali dah wat benda tu...but this time coz xmas is on the corner...so envi dia lain skit la kan...at last masing2 bawa haluan masing2 la kan...gue pun gerak la balik ngan kak anor coz dia temporarily stay kat pdn indah umah member dia b4 dia wat keputusan balik ke kuantan mlm tu gak...x sabor2 ni nak balik...

7 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

wahahhaha
mau tak sabo...
nasib blk gak...kalo tak melepas tau nk ke bkt fraser..
nasib kansel last minit sabtu tu...
tak rela kena tinggal g maaaa

sitekateki | dD said...

jln je keja ko nor...
meriah yer cuti2 ni kan...
nanti dah koje x dapat la nak hepi2 cam ni...masing2 bz je ngan koje masing2...sure punya lahh...

♥♥relyza♥♥ said...

parent aku skrg neh mmg ske plak jalan2
hish hish hish
ekeke
wey..dpt gaji kita wajib gather arr...
once a month. takmo nnt tak mesra plak kalo jarang jupe...

sitekateki | dD said...

ok je...
dah ader gaji leh la ronggeng sakan yer...hehehehe...

Duke Luce Dell'amore said...

sronoknya karok!!!
JIM DAH LAMA XKAROK!!!
gatal2 tekak ni nk melontarkn vokal yg xsberapa ni..

♥♥relyza♥♥ said...

nnt ai suh dd ajak jim join kitorg karoq ekkk

AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... said...

x ajak pon..tgl mak hayam ni