gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Sunday, December 28, 2008

Jom Shopping

destinasi perhentian...hehehehe...

tengah dok layan mawi n ekin dok bersanding (x minat pun mawi tu...hehehhe...just nak tengok pelamin n baju kawin dia je) si asz dah memekak dah dok jerit2 suruh siap nak gi beli brg2 kat Tesco...dia dah janji dah nak gi ptg ni...gue sajer lambat2 coz nak layan citer si mawi tu...tapi keadaan dah x terkawal ngan si asz ni, so siap la cepat2 kitaorg ni...

penuh disumbat semua brg2 kat blakang keta haaa...

dah pusing satu Tesco Ampang beli barang...bdan pun dah penat...balik jer terbongkang la barang2 tu x susun agi...itu bkn keje gue...hehehehhe...

2 comments:

atty's said...

selamat menyambut tahun baru hijrah 1430 dan tahun baru 2009 masihi
semoga apa yg dicitakan..akan berjaya utk tahun baru ini..

AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... said...

sakan..