gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Wednesday, December 10, 2008

UniKL BSE

nak dijadikan citer, member aku ni, si penglipurlara ni dia citer la pasal benda2 yg berkenaan ngan internet buss ni...aku x tau la sangat...yg ku tau shopping online yer la...hehehhe...tadi dpat jmpa dia jap...so dia citer la benda2 tu...

ader yg aku paham n yg x paham...tapi dia citer pasal keyword2 ni...dia kata kalau keyword yg diguna tu senang google nak cari kira bagus lew...so aku try2 la test check blog unikl bse yg gue buat masa exhibition dulu tu...tup2 hasilnya boleh tahan...ranking no 1 tu kat search google engine...proud to be BSE'ian actually...hehehhe..

kan gue dah cakap...kalau x caya uall boleh la cuba sendiri..search guna keyword "unikl bse"...