gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Tuesday, December 9, 2008

Supper & Continue Edit Code

tadi dlm kul 2AM perut gue dok bergamelan plak...ajak member gue jap gi lepak kat mamak tuk supper...jauh la gak gi mencari kedai yg bukak coz first day raya mana ada kedai nak buka...then dapat spot satu kedai...aper lagi terjah ala2 abg naz rambut ketak ler gue ngan member...aper agi terus mengorder teh tarik buih lebih ngan tosei...pergh layan plak kuah kari ayam dia...habis ku kerjakan kuah tu...tambah lapor agi kan...habis jer membaham makanan tu, terus balik...

sampai kat umah sambil2 dok layan YM, MS n Mirc sempat agi dok mengodam code html kat blog ni...bukanya x der layout free kat tenet tu, just sajer nak kepuasan sendiri plus nak ingat balik camana nak wat code2 dlm html ni...kalau x buat nanti lupa terus...dah la gue ni ingat2 lupa selalu...short term memory kot...hmmm...x jugak...sometimes je...

mata pun dah ngantuk ni...naik bersianr gak mata dok tenung code tu...dah2 la tue...at least nampak different skit la layout blog gue tu...skang nak rerajin update blog selagi tenaga rajin ni ader...kang dah malas langsung x der entry...dah ler baru jer berkecimpung dunia blogging ni...hehehehe...

6 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

yeah...dd dah mula posting byk2...
smtr tak keje g neh..meh berblogging beramai2

dD said...

betoi2...time dok boring asyik mkn tido baik la buat keje2 yg cam best jer ni...mana la tau one day jadi penulis ke..bleh kuarkan buku sendiri...wah berangan tinggi...hehehehehe...

♥♥relyza♥♥ said...

amboi...bercita2 jd penulis ke???
ekeeke
kat sini arr nak curah sket2 ilmu ttg website neh..bertahun belajor IT kan...

dD said...

ader la gak...writer utk mana2 yg nak publish content tu...hehehehe...
tahu x per dah bertahun belajor IT so kat sini la salah satu nak applied, kalau x hmmm...berkarat la jugak nanti...hehehehe...

♥♥relyza♥♥ said...

kalo blh apply java, .NET tu sume pun selambe
ekekek

aiZouL diSiSi... said...

relyza je komen..
mna pacarmu semua?