gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Wednesday, December 10, 2008

DigiScrapping a.k.a Digital Scrapping

tadi time dok check2 email, member aku actually senior aku si akak anor nie buzz kat YM...dia tanya pendapat aku pasal digiscrapping yg dia buat...i have no idea what she talking about...then gue tanya la dia, aper ke bondo tu...apo ai terus panjang lebar dia citer...

siap bagi template agi...x yah ala gue pecah2 kepala dok pikir camana nak wat...time gue dok mengomel kat sini ni dia tengah wat la design dia...dah siap kata nak tunjuk kat gue...at the same time gak gue cuba2 la wat dengan daya usaha yg memang x creative gue ni utk wat design digiscrapping tu (sesambil dok melayan lagu Matahari by agnes monica, maklumla next week dah start citer Jelita kat TV3)...wah sempat agi promo ni...

so nie la hasil usaha gigih aku b4 nak titon pasal DigiScrapping a.k.a Digital Scrapping nie...

rupanya ala2 buat kolaj lewwww...tampal2 semua benda kat satu kertas, tapi ni versi digital la...itu yg aku paham leww...aduh mata dah berat ni...nak tido dulu...nite2 to all...

9 comments:

The Shaper said...

Cristiano Campos Neves

♥♥relyza♥♥ said...

no bad 1st time nye hasil neh...
okie ar...
manarik sket blog tu dr letak pic seketong camtu je
hehehe

dD said...

hehehehe...
tapi best gak wat benda ni...
main tempek2 jer...
hasilnya...hmmm...art is subjective...masing2 ader penilaian sendiri....

♥♥relyza♥♥ said...

tau takpe...
bila dah tau wat...kita rasa senang je kan kan...
bila tgk hasil, kita rasa puas je

dD said...

betul...betul...
walaupun nampak buruk, tapi ia hasil kerja kita sendiri...
masterpiece cam tu la...
hehehehhe...

♥♥relyza♥♥ said...

takpe...
nnt akan ada improvement...

miss galaxy said...

at list x la lenguh tgn 2 gunting2 kertas utk buat college..hehehe.

dD said...

aaa...
tapi kalau gunting2 tampal pun best gak kan...but bagi yg rajin jer la...
kalau dah pemalas mc dd ni MEMANG TAK ler...hehehhe...

♥♥relyza♥♥ said...

hehhe
kalo ko nak wat wall of fame pun ok dr digiscrap ko neh
ko print je
takde arr kosong wall ko nnt
ekeke