gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Wednesday, December 31, 2008

Lapor - Lapor McD Gak


wah enak banggat si...udah lapar jadinya ni...

guling2 kat umah dok layan citer Jelita ni lapor plak...dah malas tahap gaban dah nak wat benda makan so aper agi telepon saja McD ya...dek kelaparan mahu mkn ptg McD la jadi pilihan...di sebat menu2 yg menarik Properity Beef Burger, Chicken McDeluxe, McFlurry Orange agi (tapi x dapat plak, termiss plak order gue ni...bengang jugak ni...) n two pieces Apple Pie...hahhhhh punya la banyak kan...udah laparin ni...nak memuatkan perut jap yer...daaaa....

3 comments:

atty's said...

sedapnya mcd..niew yg mesti cari nie..

♥♥relyza♥♥ said...

mentang2 arr baru dpt elaun kan

yenyenstory said...

Luv..McD...
so yummy....