gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Wednesday, December 17, 2008

Sambung Meroyan...

dah habis meroyan kat campus, sambung plak meroyan sambil2 makan...meroyan ngan member2 gue skali la...diaorg pun x puas ati gak pasal few subject yg sama kes ngan kes gue ni...kat kedai makan pun dok bercerita agi pasal kes ni...gue dah malas nak campor...dengar jew pendapat2 diaorg...masing2 ada pendapat sendiri yg objectivenya sama utk upkan marks...(hopefully miracle terjadi la)...

nak gi makan pun sempat pose agi ni..hadoi...from left: mady,dD,syaQ...

gue dok pasang telinga je...sempat gak dok mencelah sambil topup ngan lawak2 sengal gue...well keadaan dah stresssss giler so kena la menyegal diri nak cool down the situation...gue dok membahan kawan gue sorg ni, si hizami...ader plak si miss G ngandung disebabkan dia member gue cakap...mahu x lagi la gue dok bahan nie...but dia cool men la...relax jer...gue pun kena bahan gak balik...wakakakakaka...jokes make we all tight together...

pasang telinga tuuuu...buat2 sedut air plakkk...

hahhh...serius masing2 menbentangkan hujah2...yg girl tu mariah...

ni pun sama...yg mamat pakai T putih tu la hizami...yg girl ni kak anor...

sempat agi gue dok belek rokok si hizami ni...beli kat thai...pelik jer pic kat rokok tu...hmmm...

si hizami ni terpaksa balik ke kl when he was spending his holiday kat thailand (krabi)...terpaksa cancel 1 hari dia patut berada kat sana kerana kes ni...

4 comments:

Lily.Lulu said...

kat thai rokok dorang mmg mcm tuh ...

dorang bubuh gambar2 kesan dr merokok .. supaya org x yah beli rokok selalu ..

rokok kan membahayakan kesihatan .. katanyaaaaaaaa

:D

sitekateki | dD said...

letak la pic aper pun...kalau dah x leh nak tinggal isap gak...heheheh...sorry kalau saper2 terasa plak...

Anonymous said...

suka yg ini...
bru nmpak muka sendiri..
hak3..
thanx dD...

x)

♥♥relyza♥♥ said...

wah...
ko mmg ske inteperem ekkk
wakakkka