gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Monday, December 15, 2008

Layan Entry...

dek kerana internet connection smalam memang out kat umah member gue...so x der la entry utk smalam..nie dah balik umah baru la dok sibuk nak post entry utk smlam punya...mata ngantuk2 pun layan jer ni...

as semalam gue tido jer kat umah member gue si asz tu...dah lewat sangat lepak, malas nak balik...x der banyak sangat activity dibuat hari2 hujan, dok layan dvd jer...layan citer Meet Dave n The Increadibles...citer dah lama tapi kalakor punya pasal layan je...sesambil tue asz sibuk kat dapur dok prepare lunch kitaorg...masak kari daging katanya...wah layan plak kari time2 hujan ni...leh panas kan badan skit...si asz sibuk kat dapur, gue pun sibuk gak kat living room...sibuk dok gelak tengok citer tu...

bahan2 utk beef curry si asz...simple tapi lazat...

then dah masak jer lauknya2...gue pun terkam la...perut dah lapau ujan2 ni...dah kenyang sambung balik tengok dvd...citer cartoon plak...layan jer...

habis citer dah mata ngantuk...gue aper agi sambar jer bantal terus la letak kepala...konon kejap la...sekali sedar2 dah dekat maggrib...wahh, lama gakk gue tido nie...time gue tido member2 gue sibok dok layan game plak...adoiiiii...kanak2 riang tol...then siap2 nak balik ke pdn jaya semula la...sblum balik sempat agi gue tapau kari daging si asz tu...sedap sehhhhh...habis aku punggah dapur dia cari bekas yg kecik...last2 jmpa gak...time gue nak balik tu si asz kuar ngan laki dia...adoiii, baru nak suruh antar kat LRT ampang...so catwalk je la ke LRT tu...

time tunggu LRT dia call plak, tanya kat mana...then tanya plak nak cake x? sure la nak...dia tanya nak cake ape? so aku cakap la Chocolate Banana...ok jer dia sambut...about 10 minutes camtu dia sampai kat LRT bawa cake gue tu...sanggup hantar cake ni...tq asz for the beef curry n Chocolate Banana cake...susah2 jewwww...gue tahu lu sayangkan member lu sorg ni kan...

sampai umah gue sambung mkn agi...nasi panas ngan kari daging tapau tadi...sedap bangget dehhhh...habis main course sambung plak ngan dessert...adoi penuhnya perut...perut dah penuh then baru dok cari bahan2 utk entry ni...dapat je pic2 terus la berceloteh panjang utk entry satu hari tu...

nah, dah siap tapau bagai...ader plak ngan cake si asz belikan...tq beb...

b4 selamat masuk dlm perut gue yg comel tu...hehehe...