gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Tuesday, December 9, 2008

eDit Pic Vacation @ Singapore


baru hari ni dapat stok2 pic aku masa gi vacation kat sigapore last month...mana x lambatnya cam aku buat hal so x la bawa...so harap member2 punya cam la...so diaorg baru balik dari kg lepas bercuti baru dapat...ni baru dari satu cam...ader agi 3 cam...tengah tunggu stok lain la nie...dah cam outdated plak...pedulik la...janji ader entry gak...few picture dah selected to be edited...so skang nak mula keje mengedit yg mana x betul tu...

later ku post picture2 yg dah siap di edit tu k...nak start edit jap yer...utk post kat myspace agi...ok..gue gerak dulu k...

kat vivo city b4 gerak ke Sentosa Island

first pic yg siap diedit...ni kat Sentosa Island...cam bdak Jepun plak gue ek...member ku pun sama cakap camtu gak...

second pic...malaysia next tulang rangka top species...wakakakakaka...

3rd pic...dah x der idea nak edit...hamtam jewww...pic ni kat tempat ku stay...ala2 mat saleh gitew...backpackers ualls...

pose jer...teringin nak ader satu keta camni...

mrt orchard...nak ke Orchard RD...

here we are at Orchard RD...poyo siap bergantung kat sign board...

lagi besar LV kat sini compared to KL...perghhh...

6 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

wah wah wah...
takkan sket ni je pic g singapore??

sitekateki | dD said...

ader agi...tapi yg dah edit ni jer la dulu...nanti cont postinga gi...banyak sangat pic...tu baru satu cam...ader 2 cam agi pic...adoiii...

♥♥relyza♥♥ said...

mmg gila bergambo arr korang ekkkk
edit cpt2 tau...
ekekkeke

sitekateki | dD said...

dah nama fotogenetic memang mcm ni la gue...
sure...nanti dah dapat pic semua harus ader dlm nie...
hehehhe...
so countdown tunggu le...tapi dah lama sangat tunggu...dah basi dah pun pic2 tu...huhuhuu....

♥♥relyza♥♥ said...

eleh...takpe...
letak je..
ada gak entry nnt kan kan

AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... said...

vogue uols..
tulang rangka next top model katernya...