gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Wednesday, December 17, 2008

Meroyannnn Jap...

dah agak lama gak x kembali semula ke campus...yer la dah final sem kan aritu (Nov)...so menjengah la ke campus...tapi bkn jengah suka2 jer...ada hal dtg menjengah...nak gaduh besar sebenarnya...mahu x geram...result exam gue jadi jadi teruk giler...mana x banggang kan..ehh silap...benggang...

cyber law gue dapat markah yg x sepatutnya...reasonnya adalah gue x wat presentation n x submit documentation...senang2 jer cakap camtu...padahal gue n fren present depan mata dia lagi...then bleh plak dia cakap yg documentation gue x sampai kat tangan dia...

first aritu dia suruh hantar kat seorang lecturer lain coz dia x der tempat sendiri...gue telah diberi arahan utk menghantar kepada lecturer satu agi tu...dah la coursework utk present n doc tu x kuar...yg kuar yg test jer...yg lain x kuar sampai la time exam...then last2 result teruk cam hayammmmmm jer...mana gue x bengang...

semua pihak yg berkenaan gue dah gi meroyankan dah...termasuk la lecturer gue yg support2 gue time kat campus tu...they all pun naik pelik gak, coz kes2 nie memang terpencil...gue citer every detail yg gue ader...kita kena pertahankan hak kita kalau kita betul (ader la ngan evedince2) skali...tapi kes2 camni yg susah...coz result dah kuar selepas senate meeting...hishhhhh hangin tul la...dah la gue dah last sem ni...closing ngan pointer yg x best...aper kes ni...lecturer punya salah asyik student jer nak kena admit walaupun salah tu dtg dari diaorg...then leh kata plak ego student ni over sangat...so shoootttttt....

nie la lecturer gue yg jadi mangsa dengar gue meroyan...hehehe...

baru balik dari korea miss ni...habis semua dia conteng ayat2 koreanya...ekekeke..

nie pun koleksi dari koreanya...gue x sempat nak dapat coz dah out of stock already...

so its impossible that the marks will change..only miracle will change it (hope so)...dah malas nak meroyan dah...x der point pun meroyan lama2...hope ader la pihak nampak skit aper yg diaorg x nampak tu...hari ni banyak benda happend...wait for the entries k...

4 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

mmg patut kamu meroyan!takutnya!arini result i plak akan kuar..takot!

Adie Waridi said...

adie pun pernah kena masa study dulu..huhuhu

Husnibaby:My Emancipation said...

huhu..nape xwat2 histeria je msa g meroyan tuh..konfom senate re-meeting..huhu

Anonymous said...

sabor je ler....doa org yg teraniaya ni dimakbulkan tuhan tau x....
buat je ler rayuan ramai2....mesti pihak admin akan pandang kes ni serius...