gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Saturday, December 13, 2008

Yg Cute???

sambil dok tengok2 tv n layan YM ngan anor nie, gue dok sebelah member gue yg baju merah yg dlm pic ni...ohhhh nak tahu nama dia sapa? tunggu dulu...kena follow entry kali ni...pic nie actually dah lama dah...early this year...pic ni snap time kita org gi supper kat mamak depan umah gue...yg tengah pakai polo T putih tu also my best fren nama dia ila...dah lama x jmpa dia...last jmpa masa bln pose ari tu...skang ni sejak daah kawin n keje ngan laki dia asyik bz je...x lekat kat KL...asyik2 ke selatan or pantai timur...tu yg buat gue terkenang time kitaorg selalu lepak2...dulu dia keje kat syamelin...so dekat la ngan umah gue yg kat pdn jaya tu...skang ni susah lew...dah la dah bersuami...

entry kali ni mengingat kembali kenangan bersama ila n miera...hahhhhh...member gue yg pakai baju merah ni namaya miera...nak kenal ngan dia? leh contact gue k...k...nak sambung wat benda lain plak...

3 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

ko bz je mana ada ym sgt ngan aku

dD said...

aaaaa...
bila dah dok lepak ngan geng2 "4 kepala bersatu" ni memang x der benda lain la ku buat...
dok melayan diaorg jer la...

x selalu dapat peluang cam ni...

Anonymous said...

huhu...habeh rabak skirt aku ni... puji cket2 dah la...skang sape nak ganti balik skirt padini aku nih?? - aszz cun-