gue rasa hepi sangat...hehehe...first time blog gue masuk magazine...dah la tu fashion magazine plak tu...kembang jap...blog gue ader dlm ruangan Klik n Blog di page 132...sajer2 jer hantar url, sekali dapat masuk ruangan tu...hehehehe...InTrend Memang Inspirasi Gaya Hidup dD...

"Inspirasi Gaya Hidup Anda"
Bookmark and Share

dD's Follower

Saturday, December 13, 2008

Lepak-Lepak Melepek

weekend2 x der 8tivity menarik gue plan this weekend...but about kul 1pm member gue
kat ampang call ajak gi umah dia..so gue pun x der plan lain gi jer la...packing few stuff utk lepak2 kat sana...jln nak ke umah dia agak jam gak...maklumlam la hari ni kan ader yg keje half day...kul 1.30pm plak tu...semua nak balik la, nak kuar la so berderu la keta...

member ku yg rajin ajak gi umah dia...nak kenal dia...nama dia asz...

sempat gak gue cuci2 mata tengok keta2 yg menarik perhatian...masa stop kat trafic light satu mamat ni naik motorbike...yg menarik perhatian, moto dia warna merah, baju dia pakai pun merah bukan tu jer...helmet pun merah gak...aku dengan selumber nyer snap jer pic dia..bkn aper...teringat plak kat akak red (redmummy) yg kalau pakai aper mesti ader warna merah...mamat tu perasan kot gue snap pic dia...tapi gue buat muka ketat jer...

nie la mamat tu...from head to moto merah...

dlm pada tu...gue pun baru la perasan gak gue pun pakai singlet merah...haiyohhh tadi main rembat jer pakai ni...mungkin mamat tu perasan yg singlet gue pun merah cam moto dia...kelakar gak...

la...gue pun pakai red singlet gak rupanya...

cincin yg bentuk huruf H @ piece of jigsaw puzzle...

dalam dok borak2 b4 sampai, member gue tanya la...yg cincin gue pakai ni bentuk huruf H..so H tu untuk aper dia tanya...gue dengan sengal jawab H tu untuk HANTU...wakakakak dua2 ekor gelak besar dlm keta...actually H ni nama some1 special...ader laaaaa...padahal bentuknya cam piece of jigsaw puzzle...rembat kat P.A last month utk exhibition coz tema warna purple...


sampai umah member gue...dia tengah masak2...gue malas nak kacau...tolong tengok jer...
menu hari ni mee n bihun sup...wahhhhhh...lazatnya...sambil2 tunggu tu layan citer dhoom (2)
kat tv3...siap jer dia masak gue stand by nak terkam jer...tapi kali ni dia tahu tactic gue yg biasa...
terus dia stand by jugak kat dapur kawal makanan2 yg ada...wah dia dah tahu tactic selalu gue yer..

last bila dah setel kitaorg bertiga bedal la mee n bihun tu...layan ramai2 cam ni best...
pic x der la plak...malas nak snap...mkn jer yg gue ingat...layannya sup tu even though mulut ni ader ulser...aduh sakitnya bila kena sup panas...tapi dek kerana sedap ssngat sup tu gue bedal jer...sakit2 sedap...ehhhh lain mcm jer bunyinya...hehehehe...lu pikir la sendiri...

perut dah kenyang hati senang, aper agi cari2 bantal landing time...hahahahaha...bangun sambung mkn agi...member aku semua pelik, mkn cam gajah mkn tapi bdn cam hamster...kecik comel jer...wakakakakaka...

4 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

kecik cumey ke???
hik3
mana ada hamster bdn panjang arrrr

sitekateki | dD said...

ader la...hamster mix..pan asia...wakakakakaka

♥♥relyza♥♥ said...

hahahaha
buley arr buley arr

AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... said...

tdo umah cik ki kah?
verangan sgt kan